one two three four tell me that you love me more


plastic fantastic lover











Create myspace graphic with Gickr

Plastic Fantastic Lover - Jefferson Airplane







när jag blir stor ska jag ha långt hår fast nu ska jag se robinson


om ni någonsin undrat varför jag förgiftar mitt hår med väteperoxid

varför jag blekt mitt hår till någon som skulle blivit vitt men just nu ligger på en konstig blandning mellan blond och ljusbrunt och gult och silver. Här är några anledningar:



sick boy i trainspotting



alla dessa fashionpics


Daul Kim



ettettfyra.blogg.se



weheartit



trashbrat


fast egentligen



är det nog mest på grund av sick boy. han är så jävla snygg och samtidigt så jävla ful. precis så som allt är.

5 dagens tips 5 dagens tips schallallala 5 dagens tips

TIPS NR 1 !!!

Är det überkallt? Använd dubbelmössa!! Det gör jag och det är den bästa idén jag någonsin kommit på.



TIPS NR 2 !!!

Vampire Weekends nya skiva Contra finns inte på spotify än, men som tur är finns den.. HÄR!!!

TIPS NR 3 !!!


En blogg vid namn OCENSURERAT som handlar om hjärterdam och surtanten.

Hjärterdam ligger mycket och gärna även om det bara är för att ta död på tristessen, med motiveringen att hon kanske blir ful snart.

 

Surtanten ägnar sig aldrig åt det som kallas politiskt korrekt, eller socialt accepterat. Som en kompromiss ogillar hon alla med samma frenesi.

 

En go blogg helt enkelt.

TIPS NR 4!!!

Ett asschysst danskt band VID NAMN: The Rumour Said Fire



Just nu är det här nog den gossigaste låten jag vet. HÄR är deras myspace också.

TIPS NR 5 !!!

MITT ARKIV! Tro det eller ej, men jag har haft den här bloggen sen september och har hunnit med att skriva en jävla massa inlägg som bara ligger och pyser i någon bortglömd del av internet. DE ÄR VÄRDA ATT VARA KVAR, tror jag i alla fall. Så kolla igenom mina kategorier längst ner på bloggen och kötta igenom mitt cyberliv. Fast jag kan tipsa om de inlägg jag är allra mest nöjd med: här, där, vär, mär, sär, kär, tär.

Fast nu när jag lite smått tittat igenom arkivet för att hitta de bästa upptäckte jag att det avr alldeles för många, för bra inlägg för att orka länka till varenda ett. Så ni får helt enkelt kolla månad för månad. T.ex. har jag en himla massa animationer, spellistor, bilder på mitt ansikte och annat brutalt i världen, depptexter om blod och benbitar och krossad hud, om låtsasliv och annat jävligt deep.

Nu ska jag plugga.

mobilkamerarararararan.









+ empire of the sun - half mast

Bilderna ovan tog jag med mobilen på nattåget till norrland. Ebba läste Harry Potter högt och jag tittade ut genom fönstret på förbisvishande knappt upplysta hus och åkrar som aldrig tog slut. Man kunde reglera värmen från 14-26 grader inne i kupén. Jag litade för mycket på våra filtar och ställde på 18 grader, eftersom jag läst någonstans att det är den ultimata temperaturen när man sov. Men när man inte riktigt hade somnat än, var det faktiskt en värdelöst låg temperatur. Fast jag orkade inte ändra.

Idag gick jag en promenad med Emma, spillde ut mjölk på golvet, åt en semla samt 3 clementiner. Konstigt nog gör jag det varje dag nuförtiden. Bortsett från kvalitésumgänget, var det en värdelös dag. Inte deprimerande, men tråkig. Inte spännande, bara en sån där dag som man inte kommer komma ihåg ett endaste dyft av.

Men imorgon är det skola igen! Är trött
som ett dödfött

barn.

Sova.

ibland glömmer man att man blundar och plötsligt är det mörkt och man förstår inte varför



jag saknar min kamera så mycket att jag skulle kunna gå till göteborg bara för att hämta den.

det är därför jag inte har några nya bilder förresten.

5 saker att störa ihjäl sig på

  • När folk stavar te som THÉ. Vad är det svåra? Det stavas som det låter, precis som le eller se. Te för guds skull, te!


  • Familjer som har en adventsljusstake i varenda fönster från och med november till trettondag knut prick. Vad är grejen? Det finns andra juldekorationer än fula röda ljusstakar som ser precis likadana ut som alla andras fula röda ljusstakar i alla andras fula fönster. Det värsta när förresten när det är adventsljusstake i varenda fönster i hela hyreshus. Så fantasilöst och astråkigt. Det finns faktiskt fina ljusslingor man kan använda istället.
Gickr helps you to pimp your myspace

  • Mens är också störande, I say no more.
  • Eh...jag glömde vad det mer vad jag skulle skriva var störande.. men jag måste nästan lägga till något viktigt typ. . . Haiti. Ja, jag stör mig helt klart på Haiti! På bäfningen af hjorden då. ELLER ATT INGEN PÅ EKOT KAN UTTALA PORT AU PRINCE
  • Lars Winnerbäck kan vara störande. Kanske. Jag brukar inte tänka så mycket på honom. Jag undrar baravad som är grejen med honom?  Han har ju funnits i minst 70 år och skrivit precis likadana låtar hela tiden, vad gör honom till årets artist just 2009? Har han gjort något fascinerande 2009? Har hans musik utvecklats 2009? Bytte han frisyr 2009? Hade han någon fantastisk stor hit 2009? Rakade han sitt ansikte 2009? SVAR PÅ FÖREGÅENDE FRÅGOR: NEJ!
Jag återkommer med 5 ännu mer störande saker så fort jag kommer på några. Förutom alla ständigt förekommande störande saker som: snåla människor, trångsynta människor, fattigdom, orättvisor, miljöförstöringen, ojämlikhet mellan könen (hostp3guldhost) OCH SÅ VIDARE. Sådant behöver man egentligen inte skriva upp i någon lista, det är för förutsägbart och klichéartat, dock sant och värt att tänka på.

don't let the darkness eat you


hållningsdöden

pimp myspace


Citat: Hanna Fridén

"Idag kan man ju knappt se skillnad på en got och ett fashion kid, i ärlighetens namn!"

Så obehagligt sant. Att modehusen stjäl subkulturers kännetecken och gör det till mainstream. Visserligen blir det bra mycket snyggare i den nya versionen, but still. ÄR DET RÄTT?! FÅR DET LOV ATT VARA SÅHÄR?!?!?!?!? AAAAAARGH



en blåkatt med spjut.



Har hört om folk som velat ta livet av sig efter att ha sett Avatar, eller börjat hata mänskligheten. Jag känner en liten sorg för dem eftersom de uppenbarligen behövde en futuristisk version av pocahontas med coola specialeffekter för att förstå vad människan är i stånd till. Förstöra naturen, förinta humanoider osv.

Jag började gråta när 1/4 av filmen hade gått och slutade inte förrän den var slut. Så den var ju bra i alla fall. Plus att jag vill också ha självlysande prickar på nosen.

förra våren

okej, alla gör årsresuméer. Fast det är ju inte konstigt eller något fel med det alls, även om jag gärna vill tänka så eftersom jag brukar göra det om det är något alla gör. Tex tyckte jag om twilight första gången jag såg den två dagar efter premiären (alltså innan Hypen) men sen när de flesta upptäckte att Ewdward var snygg och så vidare, blev jag lite småirriterad och numera är jag med i hata twilightgrupper på facebook. Så fungerar jag.

Fast nu förlorade jag mig i grejer. Idag när jag åkte buss som jag alltid gör när jag tänker, tänkte jag på saker som hände förra våren. Så nu kör vi.



Ungefär såhär såg jag ut precis när jag hade vaknat. Mitt hår hade efter att jag klippt såhär kort (eh, hudkrämen sm är med i bilden är för att...jag var inte säker på min bloggaridentitet.) precis blivit så långt att jag kunde sätta upp det i en rosett i nacken.

Ibland klädde jag mig ganska gulligt, ungefär såhär:





Men ibland, som tex när jag var på thåström-konsert med amanda och klaar klädde jag ut mig åt det hårdare hållet istället. Typ såhär:



Ja, jag vet att jag ser ut ungefär som Bill Kaulitz.

Jag hade nyss kommit på att det var smart att vara vaken på nätterna och titta på skins. För om jag blev trött nästa dag (vilket jag var) kunde man ju alltid sova på lektionen eftersom betygen egentligen inte spelade någon roll när man ska välja natur. Så jag struntade i läxor och vaken skoltid och hela nian levde jag istället på min charm och minnet av förra årets strålande studieresultat och lyckades däröfr knipa åt mig 315/320 poäng i alla fall.

Det beteendet har dock inte varit mig till fördel första terminen i gymnaset, konstigt nog.

Om februari räknas till våren kan man säga att det var då jag lärde känna Willie. Genom bilddagboken. Vi blev så goda vänner att ibland gick jag hem till honom efter skolan, fick hans mat, tog resten av ätligt jag kunde hitta, spelade lite tvspel och sen satt vi och låtsades vara intellektuella och diskuterade politik. Helst åt vi glass samtidigt. Sen sympatilyssnade jag lite på hans nya skivor, (metal. jag hatar metal.) och efter det tog jag bussen hem. Och det var så himla trevligt. Och gott, så klart.

Ungefär samtidigt som allt det hände laddade jag ner massa musik. Tills klockan slog första april och vår älskade ipred-lag kom till makten. Sen den dagen har jag inte fått en enda ny låt i min mp3, eftersom min pappa är rädd för vi skulle åka fast. Så, sen dess och jag vet inte hur många månader framåt lyssnade jag på ungefär det här.

Det här var alltså de allra sista månaderna i nian. Samtidigt som jag var glad över att slippa fucking jävla högstadiet kunde jag verkligen inte tänka mig att komma tillbaka efter sommarlovet utan Angelica och Linnea vid min sida. Hur skulle jag klara skolan utan dem?

Vi åkte på picknick minns jag. Linnea och jag tog mopparna hem till Angelica och överraskade henne, sista dagen på påsklovet. Hon fick ta med egen filt för vi hade ingen men vi hade i alla fall med oss mackor, bullar, kärleksmums, bullar, småkakor och julmust. Sen åkte vi ut i skogen och satte oss på en stenhäll och blåste såpbubblor.



Sen såg vi jättemycket fram emot att åka till prag också. Vi skulle inte åka förräns i maj och hela klassen var crazy alabama. Bilder från det finns här.

Så. Vad tänkte jag på under våren 2009 förutom det jag skrivit. Jag gick nog mest omkring och var låtsaskär i massa folk, ungefär en ny varje vecka. Det var ganska .. ospännande men samtidigt fick det ju tiden att gå.

Och någon gång i april följde Amanda och jag med Willie till hans sommarstuga, grillade korv och och åt tills vi mådde illa. Sen åt vi glass. Varför göder Willie mig för?


myspace graphic








Har ni någon gång märkt att om man lyssnat på en viss musik väldigt mycket en viss period i sitt liv, så får man precis samma känsla som på den tiden om man lyssnar på musiken någon annan gång. Precis så känns det om jag lyssnar på spellistan jag la upp lite högre upp i inlägget. Jag känner våren, i huvudet ser jag den av vår klass vandaliserade korridoren vi hade skåpen i,  hur centralskolans matsal luktar och hur glad jag var då för att alla nya människor jag träffade.

Och sen kom sommaren.



28 JAN - SÄSONGSSTART SKINS

på e4.

bättre sent än aldrig

pimp myspace with Gickr


Jag var ju liksom inte hemma på nyår. Så jag kunde inte säga gott nytt då, men jag gör det nu istället. Jag hälsar er välkomna till ytterligare ett underbart år med Reinfeldt!

(fast vi får väl se what happends in september HE-HE)

en hink en fyrkantig cirkel.

Jag tycker bättre om att titta på star wars
än att blogga nu för tiden

jag tycker bättre om att
bada
äta
städa
klappa snälla katter
lyssna på musik
eller att göra spellistor med låtar jag ska lyssna på när jag har tid
hitta fina saker att sätta upp på väggen
åka pulka
dricka varm choklad
läsa franska böcker
äta kvällsmat
handla
skrubba bort döda hudceller så det blir hudkorvar
be pappa om att plocka ut en bra bok om andra världskriget ur sitt bibliotek
låtsas ha ångest över att jullovet snart är slut (sanningen är att jag inte har så mycket emot det alls)
elda i min kamin
vara arg på vädret
skriva om saker jag kan tänka mig att tänka på
se på cassies videodiary


vilken lång och tråkig lista det blev.
men där har ni i alla fall anledningen till att jag inte bloggar.
och jag vägrar att känna skuldkänslor för att ni inte längre får ta del av min kreativitet.
jag är säker på att ni kan hitta någon annan blogg som tillfredställer er.

jag är helt enkelt inte gjord för bloggning.
eller snarare, min tid.

jag är faktiskt en MYCKET upptagen människa.

en textrad

Hon är hemma.

Efter en vecka någonstans med midjedjup snö steg hon med ett leende ut ur liggvagnen och mötte 11 minusgrader med tanken att sommaren är på väg. Leendet försvann dock när hon upptäckte att hennes kamera och nya kängor blev kvar på tåget.

Nu byter jag från tredjeperson, jag är ledsen för det, men det låter mycket mer dramatiskt att säga hon för det låter som att det är en kvinna med rödmålade läppar och hollywoodlockar, men eftersom jag inte är en sån hon tänker jag berätta ur jag-perspektiv nu.

Okej, Kameran och kängorna är upphittade igen, på Gbgs C,. Det betyder att allt är bra. Mina föräldrar lever också fortfarande, det betyder att allt är lite bättre ändå. Min hemkomst förvärrades dock av att jag mötte en vägg av kattbajsdofter när jag steg in i mitt rum, (toulouse är en förbannat jävla ful bajskatt) (EN GÅNG BAJSADE HAN FEM GÅNGER I MITT RUM UNDER TVÅ DAGAR MED REGELBUNDNA PAUSER FÖR MÅLTID!!)

och sen råkade jag dricka en halv deciliter gammal mjölk.

Vad är grejen med mig och gamla mejeriprodukter? Vet inte.

Hursomhelst, syskonsemestern i sameland var asnice. Nyårsafton var asnice. Mycket bättre än förra nyår, som ändå var helt okej eftersom jag såg på monty python vid tolvslaget.

Nu ska jag torka upp bajs, sätta på mig kretatofflorna och färga håret. suicideblonde.

RSS 2.0