farväl folks!



Idag om några timmar åker mina syskon och jag till Umeå, på bröllop. Vi är borta några dagar och yeah va kul det ska bli! Tolv timmars tåg dock, men pappa säger att vi har en egen kupé så jag planerar att leka harry potter därinne. Vi ska spela trollkarlsschack därinne och äta chokladgrodor mest hela tiden. Det är man helt enkelt tvungen till om man har en helt egen kupé! Så astufft.

Och sen ska vi bo i fjällstuga några dagar och åka pulka och bada typ. Nu måste jag stänga av datorn för annars kommer jag väl aldrig igång med packningen.

Ha det vackert utan mig, och försök att inte ta livet av er i uttråkning, det har redan skett alltför många dödsfall pga av min frånvaro. Take care PÖSPÖS

att ha luke skywalker innanför byxan.




min snyggaste utstyrsel hittills i år.



upload pictures


strömafbrott 27 december.






vi rockar fett



Jag har glömt att berätta att Linnea, Angelica och jag har startat ett band! Som ni ser är det jag som sjunger, Angelica på huvudtrumman och Linnea kontrollerar folkmassan till att dyrka oss.

Kanske inte.

Hur som helst, ska vi på bio och se Avatar imorgon. Ska bli riktigt kul för det var länge sen vi gjorde något hola bandola. När jag säger hola bandola, menar jag inte bion. DET ÄR VAD SOM KOMMER EFTERÅT SOM SKA BLI KUL! Då ska vi nämligen plocka fram våra gamla overaller, stjärtlappar och barnasinnen för några turer i pulkabacken. Jag har till och med frusit in lite isbollar att kasta i Linneas hufvud.. ja, det ska bli roligt!

vänta till 0:23


Well now, we call this the act of mating But there are several other very important differences between human beings and animals that you should know about






skepp ohoj folks
22:34 är klockan och mitt namn är freja
ser hur folk förhåller sig med varandra på facebook
har det något med julstressen att göra?
jag har börjat skriva en konsumtionsbok
där prinklar jag ner saker jag absolut måste köpa innan jag dör
(helst redan på mellandagsrean)



det är jullov


en dagens magens

pimp myspace

om man klickar på bilden kommer man till en ganska snäll felixblogg som man kan titta i om man vill. (SA JAG OM MAN VILL? DET ÄR ETT MÅSTE!!)



jag har världens bästa hååår/nyklippt





jag minns inte riktigt vad jag sa till frisören. frisören sa mest; ja det här har ju ingen med utbildning klippt i alla fall.. oj nej såhär skulle aldrig en frisör klippa.. jag jämnar till det här hacket här..

jag tycker jag ser ganska snäll ut hursomhelst, så tack gösta för das klippning.



att kötta sönder en vampyr


ytterligare anledningar att älska göteborg:






paraplyer av papper



tänkte på de där smutsränderna
upptuggad pappersmassa
söndersparkade kosmospartiklar
salivblandningar som bara virvlar
och ord man kan säga tillsammans med andra och låtsas att de betyder någonting i kombination
men ni vet ju att de gör de inte
det är bara nonsenstrams jag uppfinner för att fylla ut tomrum i mitt huvud
fast det hittade jag också på.
idag råkade jag dricka gammal grädde.
och det var dagens sanning.

le petit prince



Idag fick jag en bok av pappa. Tanken är att jag ska läsa en sida varje dag så jag kan utöka mitt ordförråd en smula, eftersom jag är så fullkomligt handikappad på franska.



Boken är ganska gammal för jag har sett i pärmen att den lånades ut senaste gången den 20 januari 1974, på ett bibliotek i Göteborg. Den luktar mest som gamla böcker brukar göra, och sidorna har gulnat i kanterna.



Sen är illustrationerna ganska söta om jag får säga det själv. Vem tackar nej till gula stjärnor liksom.

Förresten ska vi julpyssla på vår sista naturkunskapslektion på måndag. Jag ska limma upp så många paljetter och silverstjärnor jag kan på ett papper, och sen när jag kommer hem ska jag ta loss dem och använda till något annat. Typ klistra upp dem på väggen, eller klistra upp dem på dörren, eller på fönstret, eller strö dem i sängen, eller limma dem på katternas tassar eller äta upp dem med glass. Nomnom.

saker jag helt enkelt måste delge mig av till världen:

1. Alla onda män verkar heta Josef! Josef Stalin, Josef Fritzl, Josef Mengele, Josef jesus plastpappa osv.

2. Man kan inte säga farväl till någon som inte ska fara någonstans. Då får man säga adjö istället. (jAG GJORDE EN LITEN SERIE FÖR ATT BESKRIVA PRECIS!) :
pimp your myspace at Gickr.com

3. Låt oss säga att man ska skala potatis. Man vet att man har två potatisskalare i lådan, och att en av dem är sämre än den andra. Den skarpaste skalaren är något längre än den andra.Man öppnar lådan men hittar bara en potatisskalare. Då vet man inte om det är den bra eller den dåliga eftersom man inte har den andra att jämföra med.

4. Det kan vara brandfarligt att ha levande ljus i sängen.

5. Idag när jag satt och tittade på det sista Gleeavsnittet som visats i USA och var ganska ledsen för att det hela var slut var jag tvungen att kolla upp när nästa avsnitt kommer ut. 17 april. Juluppehåll, kallar dom det. Och ni som slaviskt väntar en vecka mellan varje avsnitt, jag kan berätta för er att Glee blir bara bättre och bättre för varje avsnitt, så ni väntar ju på nåt.. gott?

6. Jag älskar lucia. Inte idag lucia, utan i fredags när det var lucia i skolan. Först var det luciatåg, sen satt vår lilla klass på 18 pers i vår mattesal kring ett litet långbord (ja tänk att vi fick plats) och åt pepperkakor, lussebullar och sjöng sånger, fast jag berättade mest bara vitsar som samtliga skrattade åt. Det kanske inte hördes alltid, men jag vet att de skrattade inombords. Jag var superrolig. Sen dansade vi.

Och det är vad jag har att säga!  Farväl knubbsäl <3


pälsmoln


minusfemhundragram





om man hänger upp drömmar på tvättlinor och när man glömmer bort sin dröm, torkar den, skrumpnar ihop och klädnypan förlorar sitt grepp kring den och drömmen faller ner på golvet och trampas sönder fast man känner ingenting när drömskärorna skär in i fotsulorna. man hänger upp nya och jag är inte säker på om det är en förlust eller något bra med det. idag upptäckte jag hur lång ryggraden är och hur snabbt man kan få tiden att gå om man inte vill.

en snäll mink gömmer sig bakom gardinerna.


en helt vanlig dag förutom att jag pluggade faktiskt flera timmar

pimp your myspace at Gickr.com
























Så jag kan vara lite stolt trots att jag är ganska långt efter i matten och inte har ens börjat på en powerpointpresentation om Josef Mengele som tydligen ska spelas upp i morgon. Jag har i alla fall satt upp fjärilar på väggen, skrivit en uppsats och nötat in franskaverb. Det här tycker jag att ni ska anteckna för det är ett viktigt steg i mitt liv! ROGER THAT? bra. Och så en gonattlåt på det:
(klicka spiralen bara assooo)


+-0



min blogg har blivit så himla kass, men så får det vara för nu ska jag satsa på skolarbete. yey for mig! franskaverb here i come.

min egna vän.


finhetssaker







1. Robert skickar fina lappar till mig på lektion.
2. Use your eyes
3. Liv Strömquists asbra seriebok vid namn 100% fett. Asbra.


vi dansar sönder natten

Create myspace graphic with Gickr

(klicka på bilden för spellista)

idag fyller jag 16 plus att min katt dog



katten som dog hette smulan och är syster till rosso som är på bilden.

var syster menar jag.

jag är sömning.






att lyssna på



om man är riktigt arg
om man ligger på ett hårt köksgolv och tittar upp i ett lysrör
om man åker tåg ensam
om man verkligen önskar att någon älskade en lite mer
om man har tappat hoppet om att nånsin bli något
om man är lite småfull
om man vill hoppa sönder sin säng
och slutligen
om man vill ta livet av sig (och åter hitta livsgnistan)

och bilden är angelicas. fast det är jag som blixtrar.



RSS 2.0