emmaboda 2010

idag köpte jag biljetten. SÅ JÄVLA NICE!!!!!!! jag är pepp, pepp som fan!!!

meningslösheter ur min vardag

'


idag skulle jag helst av allt vilja

  • vara pigg. när jag säger pigg, inkluderar det även frisk. förstår inte varför jag är så himla himla trött. först sov jag på bussen till skolan, sen sov jag i soffan i korridoren, sen sov jag på samtliga lektioner. och på bussen hem.
  • köpa sommarskor. kanske sådana här som majvor har:


eller kanske vilka skor som helst som finns med i denna video. Jag är så himla lättpåverkad. Av reklam alltså.


  • Om allting hade varit optimalt idag hade jag tagit vara på det FANTASTISKA VÄDRET!! Med risk för att vara en gammal tant måste jag helt oironiskt ta upp vädret i min blogg. Jag vet, det är fruktansvärt att jag gör det, men antagligen är alla lika glada som jag att vintern äntligen tog slut. Och inte nog med det, utan en ny årstid tog vid, en årstid mycket bättre än alla andra! VÅR! ÅH! Våren är den bästa tiden varenda år. Jag älskar våren. Den är som sommaren fast nyare, som hösten fast gladare, som vintern fast tvärtom. <3<3<3
  • Jo just det, jag hade tagit vara på vädret. Alltså hade jag ätit glass, suttit på ett torg med en god vän, sen hade jag hånglat på en picknickfilt i en park (är extremt hångelsugen idag. åhhh tillfredställ mig!!!), sen hade jag badat i det böljande blå och det hade varit varmt i vattnet. Jag skulle ha burit en rödprickig bikini. Det hade varit trevligt. Dessutom skulle jag inte varit alltför blek eller allmänt ofräsh i håret. Tvärtom.
  • helst av allt skulle jag också vilja ta min säng och ställa den ute i trädgården så jag skulle kunna ligga där och läsa en bok. Inte vilken bok som helst utan denna:


jag har inte läst så mycket än sålänge, pga av dumt gymnasieval, (alltså tidsbrist), men det jag har läst var givande. ja. läs den!

  • sen skulle jag gärna ha gått en promenad idag.


studio one year AGOOO




missa inte die antwoord.

en vacker dag när jag var inne på rikets sal och lekte som vanligt, fann jag det här.



sen hittade jag det här:



Jag förstår inte. Så många frågor hopas inuti mitt hufvud när jag tittar på dessa klipp. Så många känslor väcks, känslor som aldrig förr har fått florera så fritt kring mina inre organ. Jag undrar;
Finns dessa människor på riktigt?
Finns jag?
Får jag smeka hans brösthårsstubb?
Varifrån kommer dom? (inte håren, die antwoord!!)
Hur kan de vara så geniala?
Hur kom Yo-landa på idén till sin frisyr?
Hur kan han svänga på dasen så extremt fantastiskt hypnotiserande?
Vem är den deformerade människovarelsen i andra videon?
Hur många råttor har Yo-landa? (på hemsidan står det 4, en är gravid)
Kan jag också få en pc-computer och göra next level beats?

Jag kan inte släppa Die Antwoord. Sedan jag såg den första videon för första gången i mitt första liv blev jag först förvånad, sen fascinerad, sen.. frälst.

För Die Antwoord is the answer.

Answer to what?

Whatever man. Fuck.



fulheten


Om du, som jag, inte har något speciellt för dig denna vackra vårkväll i april tycker jag att du, som jag, ska klicka dig in på Nanna Johanssons fulheten.com. Jag antar att min försäkran om att du inte kommer ångra det inte räcker för att övertyga dig, så därför vill jag ge lite smakprov för att väcka din lust till att utforska mer på Nanna Johanssons fantastiska sajt.





dagar jag varit 2 SNYGG 4 U!!!!







såna här dagar förtjänar ingen mig. jag är för snygg för alla då. tur att jag oftast uppskattar andra kvalitéer i människor. ibland.

WAST





Hörde precis hur äggklockan ringde från köket. Jag ställde den för 55 minuter sedan så att jag skulle veta när det gått 55 minuter. Nu har det gått 55 minuter men jag har ingen aning om varför.

Imorse orkade jag nästan äta frukost igen. Jag orkade koka ett snällt litet ägg och dricka lite saftig smoothie. Men jag orkade inte hosta pga träningsvärk i hostmusklerna. Sen orkade jag fälla några tårar när min mamma och pappa lyckliga och skrattandes körde iväg med bilen. Solen sken så vackert på bilens blå metallicyta när mamma nästan backade över vår katt. Katten märkte inget och var därför lyckligt ovetande om vad som hade kunnat ske, till skillnad från mig som blivit överkörd en gång i min barndom. Det är det inte många som vet om mig, men en gång blev jag överkörd av min egna mormor. Hon är ganska döv och blind tror jag. Och var det då, redan på den tiden.

Hur som helst måste jag vara helt ensam hemma hela helgen. Ingen mamma och ingen pappa. Ingen lillebror. Han har flytt till sina äckliga vänner. Det är nog lika bra det, för vi tycker inte om varandra ändå. Vi hade bara bråkat om vem som skulle tömma diskmaskinen och vem som skulle klappa katterna. Det är inte lätt att fördela arbetsuppgifterna rättvist.

Egentligen hade jag bara tänkt att berätta att 1) jag är ensam hemma 2) jag måste städa 3) jag är inte lika sjuk som förut 4) jag MÅSTE plugga !!!!!1111!111!!!1! 5) jag vill leka med emma 6) solen skiner

pusspuss kära bloggläsare. så får man säga om man vill.

oh härliga fashion <3




visst fashioneras (fascineras) man över dessa bilder? inte för att det är något som helst konstigt med dem, men ändå. jag brukar t.ex. också ligga på bilar och orgasmera utan ett enda finger i trosan. det är ju helt normalt.

skulle gärna vilja utveckla mitt resonemang, men bilderna får tala för sig själva, sen får ni klura ut min åsikt om det hela. själv orkar jag inte pga allvarlig sjukdom.

(anm. efter 2 kommentarer om att detta, det var ju fint, vill jag bara upplysa er om att det inte är syftet med det här inlägget. får göra ett ordentligare nästa gång.)


Draft: Dec. 23, 2009

glöm inte kapten krok och vad han gjorde för er
att be om en jesus och få en vinkel
för vad kan vara mer abstrakt?
titta en vinkel
brukade jag säga till mig själv och försökte fixera blicken på luften framför mig
men så funkar det inte
som att välta ett liggande pappersark
hur skulle det gå till?

att beskriva ett sjukdomstillstånd




feber och sånt som härskar sönder min sjukdomskropp
bultande köttpulserande trasigt hjärnmuskulatur
inflammationssmärta kring bräcklig, böjd ryggradsbrosk
raspande klösande inuti struphufvudet

eller så kan man säga förkylning, feber, huvudvärk, hosta och ont i halsen.

stackars min blogg <3<3<3





citat: random kommentar från youtube



bästa festen big time

17 april - Hasses Brorsas Låssassyrras Kompis Fest

Igår var ett antal människor och jag på Markus Krunegård. Plus för och efterparti hemma hos Ylva. Det var fantastiskttttttt


Look up if you like me.




idag åkte jag moppe för första gången på MÅNADER. det är den bästa känslan.

så lolligt


baby we were born for fun or maybe to sleep in the sun





vill ge er den finaste låten jag hört på hela dagen. den är så fin att jag vill gråta. så klicka den gråtande killen.



(vill påpeka att den gråtande killen = söt gosse i the rumour said fire-video JAG MENAR TITTA BARA PÅ HONOM SÅ SÖT SÅ SÖT SÅ SÖT)

Apropå att jag påpekar hur söt den killen är så:

Måste jag sluta se alla killar som objekt. Det känns som att mina tjejkompisar och jag spanar in killar värre än den sliskigaste gubbe någonsin kan göra på en strippa, typ. Visserligen är det inte mer än rätt att vi kvinnor efter år av objektifiering ska kunna titta på en kille och säga oj nu rann det till i trosan - utan att det ska vara något personligt. Jag menar, när jag säger så betyder det ju bara att jag vill ha honom naken på ett köksbord. Eller att han ska ligga i min säng när jag kommer hem efter skolan och käka jordgubbar med sprutgrädde, och att vi sen ska älska passionerat och hett hela natten lång, och nästa morgon när jag vaknar, är han borta. Då är jag tillfredställd.

Inget personligt alls alltså.

Idag efter skolan köpte jag glass för att fira att jag gjorde så dåligt ifrån mig på matteprovet. Det var en fantastiskt bra känsla. När jag kom hem åt jag två kiwisar, fotade mig själv och fängade solstrålar med min kameralins, som ni ser på bilderna.

oh happy day





min storasysters lumpentröja, h&mkeps, gina tricotklänning (den måste känna sig så himla ensam i min garderob. det kan vara mitt enda ginaplagg), strumpbyxor från lindex och ett par skor. mina finaste skor i hela världen. detta är alltså vad jag har haft på mig idag, oh denna vackra dag! solen sken och fåglarna kvittrade, alla var snälla och jag fick hårbottenmassage av robert när vi såg på romeo & juliet i skolan. sen gick stina, charlotte och jag och tränade. SVETTIGT! så skönt. sen åt jag ett äpple med angelica i 25 minuter innan bussen kom, och på bussen träffade jag fredrik och viktor.

himla fin dag. och det är fortfarande solsken ute fastän klockan är 8. tror jag ska ta ett solskenbad i det böljande blå.

jag tänker inte ens nämna att jag bara för att jag missat lite grann när jag var sjuk, måste stanna kvar tre timmar extra i skolan efter att alla andra slutat bara för att göra prov. och att jag har ännu fler prov coming up. jag tänker inte låta det förstöra illusionen av hur lycklig jag är. jag har kommit fram till att man hittar på hur man mår, därför leker jag glad, alltså blir jag glad, oavsett allt. jag längtar tills frukosten.

dagens fotfit




jag är så söt.

imorgon ska jag träna, IGEN

har inga bra träningskläder dock. funderar på att ta pyamas. går det? det vore snällt.

måste bara säga att mina planer för den här sommaren är så obeskrivligt vackra. det ska bli bäst.

jag känner harmoni i min själ. så bra.

imorgon ska ni få en avancerad och fantastiskt bra outfit. det blir bra.

riiiv





Den här helgen var fin. Jag är så fruktanvärt slut nu. Jag gick en mil. Somnade vid fem på morgonen. Vaknade vid åtta. Älskar att få göra sånt här igen. Dessa underbara människor, de finns bara på gömda ställen. Woho!

såhär ser jag ut när jag chillar




Här ser ni en för stunden lycklig Freja. På en trappa vid kanalen inte långt från Järntorget, med en latte på steget över det jag sitter på och ytterligare några steg upp min bror och syster. Här ser ni helt enkelt hur jag chillar järnet.

Vilket jag inte gjorde idag. Efter skolan gick nämligen några vackra klasskamrater och jag och TRÄNADE!!! Visst låter det osannolikt? Det är knappt så att jag tror på det själv ärligt talat. Sen när går jag, den lataste bruden i huset och tränar frivilligt? Sen idag tydligen. Det ska bli spännande. Att se om det händer något alltså. Jag har aldrig helhjärtat trott på träning faktiskt. Det är svårt att tänka sig, att det faktiskt gör någon skillnad om man går och pumpar på gymmet någon gång då och då. Förutom när det gäller bodybuilders, för det gör ju uppenbarligen skillnad på dem. Men jag tänker att de går väl ändå och tränar varenda dag? Det gör inte jag. Jag går bara och tränar på en fredag efter skolan. Än så länge.

Tänkte ironiskt skriva att jag peppar inför beach 2010. Sen kom jag på att det var inte ironiskt alls. Det är nämligen helt sant.

Nej förresten. Anledningen till att jag tränar är att efter att man rört på sig blir man faktiskt ganska glad + man får lättare att fokusera. Som den sanna naturvetare jag är, tänker jag ju självklart alltså i första hand hur ett löpband kan hjälpa mig skriva bättre på proven. Att man dessutom får snygg kropp, är ju bara en trevlig biverkning.


blåfilm



numero 2

kattfilm




Nej den är inte så överdrivet bra, jag vet. Men det är hur som helst min första stop motionvideo. Och med tanke på hur mina första photoshopbilder såg ut, så är detta helt klart ett förhållandevis bra första försök.

en konstnärs rum / hos min syster / vyn åt andra hållet





robot unicorn attack <3



Måste bara tipsa om det bästa spelet. Det BÄSTA OKEJ?!

Det finns tusen anledningar till att spela det.
1. Man är en enhörning
2. Det låter som glitter när man fångar regnbågar/älvor
3. Man ska krossa stjärnor
4. Efter en stund hoppar det delfiner jämsides med en
5. Finaste, bästa 80-talslåten spelas till. Den passar så fantastiskt bra.
6. Man exploderar i blod och blixtar när man krockar i någonting.

Så vad väntar du på? Klicka på bilden ovan och börja spela redan nu!!



so nice so nice so nice





senaste tröjan
asnice.

gillar mitt hår för tillfället


en konstnärs rum / hos min syster / vyn åt ena hållet





vänta tills ni får se hur det ser ut om man vänder sig om.

dagens frukost



Titta på alla glada färger. Så ljusa, så underbart trevliga färger. Vilket glatt barn det måste varit som gjort denna vackra bild i paint. Ett mätt barn som fått fylla sin mage med en hönas obefruktade livmodersavkomma (ägg), söndermalna själar nerpressat i ett syntetiskt skinn (korv), uppkokade frön ur en barnslavs såriga händer (kaffe), kraftigt sönderdelade frukter som närts av miljögifter (smoothie) samt två skivor grovt bröd.

Ja, det var ett lyckligt barn. Barnet heter Freja Gyllenhak och hon har gjort sig skyldig till inte bara mord, miljöförstöring och stöld genom att äta frukost utan har även brutit mot diverse copy right-lagar i och med att hon gjorde bilden ovanför. Tänk på alla de illustratörer och fotografer som aldrig kommer tjäna en krona på att Freja hämtat deras verk ur sökmotorer på internet och använt dem utan tillåtelse.

Fast det är klart, Freja tjänar ju heller ingenting på det hela.

Ack ack, att det ska vara så svårt att göra någonting rätt. Så svårt att leva med gott samvete. Kanske är det bäst att ge upp direkt, tänker Freja och tar ett långt varmt bad utan att skänka en enda tanke på de som inte har varken dricksvatten eller möjlighet att tvätta sig. Hon har visserligen funderat både en och två gånger på att bygga en vattenränna från kökskranen till Colombia, eftersom hon sett bilder på hivsmittade gatubarn som bajsar i byns färskvattensbrunn.

(Förvisso har hon också hört talas om vänliga själar som samlar ihop pantpengar från svenska skolbarn och tar flyget till stackars drabbade människor och hjälper dem bygga nya brunnar, skolor och annat de behöver. Vad de vänliga människorna inte nämner när de visar diabilder i Frejas skolas aula är hur de brevid skolan också bygger en kyrka, men detta vet Freja ändå för hennes pappa kollade upp vem den där Daniel Kindbom var och fick reda på att han var missionär. Sedan dess hyser Freja, som lever ett strängt ateistiskt liv, en stark misstro och avsmak för män med brunt hår, skäggstubb och Ernst Kierstiegers ansiktsdrag.)

Vad jag försöker komma fram till, är att Freja inte alls litar på pengainsamling. Därför ville hon bygga en vattenränna själv och leda den till de som behöver. Sedan kom hon på att vattnet säkert skulle avdunsta på hela den långa vägen och la ner den tanken också. Gick upp ur badkaret.

End of Story.

hemmavid

Kan börja med att berätta att jag inte kan sitta ner pga köttsår på röven
kan inte stå för jag har blåmärken under fötterna
jag kan heller inte gå ner på knä för jag har skrubbsår på hela benen

Och när jag kom hem brände jag sönder tungan när jag drack te. Så nu kan jag inte äta heller.

Det känns gött.

Bilder kommer. Jag ska bli en duktig bloggare. Först ut är bilder från trenätterstrippen till Göteborg, sen fest i en tunna vid en sjö på en ö. Fint påsklof <3<3<3



RSS 2.0