blonde and strong mothafucka!"!!!!!"2!1!!!!11111111!!




heheh råkade visst slinga håret. jag ser nu ut att vara en hyvens grabb med coola brillor, även utan brillor! nu ska jag måla klart i korridoren, sen duscha och sen bara drar jag ;pppPPPppPP MOT THE EMBASSYYYYYYYYY

IDAG VILL JAG UTBRINGA ETT FYRFALDIGT HURRA FÖR FYRA SAKER!!!


FÖRST AV ALLT!!!! MITT NYA HÅRSPRAY!!!

create avatar

NUMMER 2!!!! ALLA MINA NYA STRUMPOR JAG KÖPTE PÅ REAN PÅ LINDEX!!!! DE ÄR SÅ JÄVLA COOOOOLA!!!! SPC I KOMBINATION!!!


NUMERO 3!!!!!!!! ATT JAG SKA SE THE EMBASSY IMORGON I MIN GODA VÄN ELLENS VARDAGSRUM!!!! HON ÄR TYP KULTURGREJ FÖR KOMMUNEN SÅ HON FICK 7 000 SPÄNN OCH DÅ BJÖD HON IN THE EMBASSY TILL HOVA!!!!!! SÅ FUCKING AMAZING!!!!!!!!!





OCH DEN FJÄRDE OCH SISTA SAKEN JAG VILL HURRA FÖR ÄR KAFFE!!!!! WOHO!

om du har snabba ögon kanske det här tar 3 minuter att läsa igenom, om du läser lika fort som jag tar det 2, om du läser normalfort kanske det tar 4 om du dessutom ska förstå skiten.

Jag vet inte om det bara är jag som känner en viss prestationsångest inför sommaren, eller om det är ett utbrett fenomen. Så många förväntningar som byggts upp under detta särdeles fruktansvärda vinterhalvår, står nu i begrepp att bli uppfyllda. Hoppas jag. Men det är så många saker jag vill göra att jag blir helt lamslagen och bara sover och klipper gräset istället.

Nu ska jag skriva en lista på saker som jag bestämt mig för att göra under sommaren:
  • Åka till Göteborg
  • Åka omkring på öarna på Västkusten
  • Ta fritidskortet och besöka varenda ställe som finns i Västra Götaland
  • Ha en exotisk sommarförälskelse
  • Bada jämt med mina vänner
  • Festa JÄRNET
  • Träna
  • Hjälpa mamma och pappa bygga kök
  • Klippa gräset
  • Städa mitt rum
  • Läsa en massa intressanta böcker
  • Bilda mig
  • Bättra på min franska
  • Bli brun på magen
  • Få hård hud under fötterna så jag kan springa över barfota över gruset
  • Gå på emmaboda
  • Gå upp tidigt på morgonen
  • Dricka öl på en strand/i en park/kring en brasa med kul folk
  • Var uppe till jättesent på natten och ha på sig jättetjocka tröjor och klaga över myggen
  • Tälta
  • Få långt hår
  • Gå på Hemmaboda
Hittills har jag haft nästintill utegångsförbud i två veckor, klippt håret kortare, fått bonnabränna, klippt gräset, målat väggar, tränat två gånger, läst 1 bok, Varit med vänner 3 gånger, festat två gånger, gått upp tidigt 0 gånger, åtminstone KÖPT fritidskort, haft chans till sommarförälskelse tre gånger men inte funnit det tillräckligt exotiskt eller tillräckligt intressant för att det skulle bli en bra film och struntat i det, jag har bara fått två myggbett, badat 4 gånger, täckt över det stökiga i mitt rum med ett 2.5 m brett överkast, osv.

Därför är jag hemskt stressad! Så mycket kvar att göra. Jag kommer aldrig hinna med allt. Hela arrangemanget försvåras av att jag lider av samvetskval mot mina föräldrar som måste vara ensamma hemma om jag inte är hemma. Eftersom min bror bara sitter inne i sitt rum och spelar wow kan inte han helelr sällskapa med dem. Eller inte för att de egentligen behöver sällskap, de behöver arbetshjälp. Det finns så mycket att göra när man äger 4 byggnader, varav en är en butik, en saknar kök, en behöver totalrenoveras och en har massa ogräs runt omkring sig. Dessutom, finns det ungefär lika mycket gräs mellan dessa, kanske motsvarande tre fotbollsplaner, vilka växer ungefär lika fort som en leopard springer. DÄFÖR BORDE JAG VERKLIGEN VARA HEMMA, GÅ UPP TIDIGT PÅ MORGONEN, RENOVERA FÖNSTER, MÅLA LISTER, TA HAND OM LEVERANSER, MATA KATTERNA, TÖMMA DISKMASKINEN, STÄDA, KLIPPA GRÄSET, BLI AV MED DEN ENORMA TACKSAMHETSSKULD JAG KÄNNER INFÖR MINA FÖRÄLDRAR SOM SKÄMMER BORT MIG SÅ TOTALT.

Överhufvudtaget borde jag vara hemskt tacksam att jag ens får lov att arbeta på våra ägor. Det är inte alla människor här i världen som får chansen att känna sig behövd, och därför skall jag vara mycket nöjd med min tillvaro.

Jag är inte helt säker på hur jag ska få den här sommaren att gå ihop. Den har redan börjat och vandrat iväg alldeles för långt. Det är också oroande att jag ens funderar på det här och inte bara lever i nuet och är alla, inklusive mig själv, till lags samtidigt. Men som alltid, försöker jag planera mitt liv ungefär 40 år i förtid, in i minsta detalj så att det skulle passa bra att skriva om i en bok. Klart jag får prestationsångest! Livet är aldrig så spännande som i en bok. Men ändå, så fort som jag varit med om något börjar jag formulera händelsen i ett nummerlöst kapitel i boken om mig själv. Även innan något har hänt, planerar jag vad som ska hända bara för att det skulle bli ett intressant sammanträffande med något som jag kan hitta på har hänt i förrförra kapitlet. Oftast blir det som jag planerat, men inte alltid, och då har jag slösat bort min tid på något helt ointressant, helt fruktansvärt tråkigt att skriva om, någonting inte värt att nämna när man om 50 år sitter och berättar om sin fantastiskt intressanta uppväxt som format den person man är den dagen, sittandes med pipa och enormt stor hatt i en spännande stol omgiven av kulturella personer alla med olika grad av psykiska problem, där man själv förstås har haft det som värst i livet bortsett från de stunder man smugit iväg med sin älskare, likt Bonnie and Clyde, och för ett ögonblick sett ljuset i den mörka, tragiska grotta man kallar sitt liv.

Precis så vill jag att det ska vara. Det problematiska i den framtidsvisionen är dock att jag inte har några egentliga problem att problematisera, att jag faktiskt har ett ganska fint liv där jag måste inbilla mig psykiska åkommor tills jag får dem på riktigt för att överhufvudtaget ha något att skriva om. Exempel på saker jag intalat mig själv att känna tills jag inte vet skillnaden på fantasi och verklighet är:

  • Förälskelse
  • Lycka
  • Dödsfall
  • Manodepressivitet
  • ADHD
  • Sinnesförvirring
  • Långa tånaglar
  • Rebellism
  • Intellektualitet
  • Att jag skulle vara poetisk
Den ständiga frågan. Det jag alltid återkommer till. ÄR NÅGOT AV DETTA SANT? ÄR JAG KÄR? ÄR JAG DEPRIMERAD? HAR JAG LÅNGA TÅNAGLAR? ÄR JAG SMART? KAN JAG SKRIVA? KAN JAG INTALA MIG ATT JAG ÄR GRYM OCH TRO PÅ DET SÅ HÅRT ATT JAG FAKTISKT BLIR DET? ELLER ÄR JAG EN SÅDAN BRA SKÅDESPELERSKA ATT INGEN VET NÄR JAG SPELAR, ALLRA MINST JAG SJÄLV?

Är jag mitt sanna jag när sitter under köksbordet och drar bort hud från tårna och nynner för mig själv, eller är det i själva verket den riktiga Freja som kommer fram under alkoholens inverkan, eller när jag driver alla runtomrking mig till vanvett genom att aldrig sluta prata om oväsensligheter, vitsa och skoja som en sinnessjuk, pensionerad komiker, eller är det jag som är jag när jag förstrött står och sminkar mig av ingen anledning alls bara för att slippa göra saker jag egentligen behöver?

Nu handlar det här inte alls om sommaren längre, utan om mig själv, precis som allt annat jag någonsin tänker på. Jävla skit.

00:52


fyller upp håligheterna i tiden med andra
de kan hålla tankarna borta från dig
de målar mig med pastellkritor
brer smör över mig
häller olja på hjärnan
så att din vattenfärg inte fäster
så att du bara är som små droppar på ytan
över min nu så ogenomträngliga hud
du är pärlor över mitt regnbågsskinn


BTW SÅ HAR JAG KLIPPT MIG.



today is a perfect day for



ha på sig tunna strumpbyxor



klippa håret till page



skriva ur sig alla ord som trängs med känslenerver på fingertopparna



leka djup och läsa citat och tänka att man förstår precis


vara ute på riketssal.se och skratta



bada naken i en sjö med sin beztiz



lyssna på spice girls



googla på "fritzl"



ha på sig grönblått läppstift



och solglasögon så klart


och bara chiiillllllaaaa omkring

hur man gör för att slippa deppa sönder en kväll i tusen små skärvor

Ni vet sådana där kvällar
som inte gör mycket mer ljud ifrån sig än tangenternas knapprande och tånaglarnas brus
skärande mp3filer
ibland VILL MAN INTE VILL MAN INTE VÄGRAR MAN ATT VARA DÄR
men något segt jävla klister håller lekamen kvar vid ingenting
vid obildningens käftar och sorgsamhetens andedräkt andas fast en tills ingentings hjärta förbannat och febrilt pulserar mot oläkt kött

för att man är så ENSAM OKEJ

så vad man kan göra åt det

är

mitt recept på KONSTGJORD GLÄDJE

för vad ska man hämta den äkta känslan från om det inte finns en plastkänsla där att kopiera från? och vad är glädje egentligen förutom hormoner och syre och feromoner

nu ska jag berätta

FÖRBEREDELSER:

Det vackraste silkestyg att slingra sig kring dina vader, det mjukaste bomull eller det som ligger närmast i högen på golvet
eller ingenting alls

solglasögon för att ingen ska se om du riktar ögonen mot molnen
mot asfalten
eller inåt i huvudet

se till att dina vänner har samma mobiloperatör som du
så att ni kan samtala utan besvärliga räkningar i efterhand
eller ta med ipoden
något bara
för att fylla öronen

snöra ihop fötterna i någon form av sko
något med sula
eller använd din egen att gå på istället

SJÄLVA MOMENTET
:

för att det här ska fungera behövs utomhusluft
det räcker inte att du öppnar fönstret eller går ut på balkongen
det räcker inte att se röken virvla mot de sista solstrålarna eller hur utandingsluften blir ett med kvällsdimman
sålänge du inte ser det

utanför huset, lägenheten, HEMMET !!!!







ut i skogen
ut i vädret
på gatan
på trottoaren
varsomhelst

låt endorfinshormoner ersätta pubertetshormoner

GÖR NÅGOT FÖRBJUDET
klätta över ett stängsel. över taggtråd. gå över en åker. in på förbjudet område. kissa på en parkering. sparka sönder en soptunna. döda en insekt. spotta på en bil. gå igenom en lycklig familjs trädgård.

höj volymen tills dina trumhinnor spricker och krackelerar och så att kanske några ord gror längs din hörselgång och kanske att någonting tränger igenom DET JÄVLA MÖRKRET OCH KRYPER TILL EN HARMONIBOLL MELLAN HJÄRNSLANGARNA. SPRÄNG DITT HUVUD

SKRIK SÅ ATT BLODÅDRORNA BLIR FRAMTRÄDANDE PÅ HALSEN

sjung
sjung med i alla låtar du kan

spring så att mjölksyran fräter sönder alla tankar förutom överlevnad

töm.hjärnan.på.oväsentligheter.släng.ut.ALLT.JÄVLA.BULLSHIT.


ibland är det det enda som funkar.

sen när man kommit hem från sin ångestrunda kan man tex dricka en kopp te eller ta en banan. ringa en kompis eller göra 100 situps på golvet eller klappa sin katt. ladda upp bilder på facebook eller tänka på flera killar samtidigt. det är lite lättare med svett i hårfästet, sönderskavda muskelfibrer och andan i halsen.

EFTERORD:

Jag vill tacka min familj, mina katter och mina färgglada strumpor. Ett särskilt tack till mina vänner, musiken och mensskydd. HORMONER, FUCK U och tacka vet jag mina förfäder för trevliga traditioner såom SILL OCH POTATIS. FÖR DET TYCKER JAG ÄR HEMSKT GOTT. Jag vill tacka min impulskontroll även om den sviker mig ibland, mina klasskamrater för att ni är lojala och snygga killar och tjejer för att ni håller min fitta våt.

Oj. Vulgärt värre! Nu ska jag genast sluta skriva innan jag förlorar mig i obsceniteter.

DEN 20 JUNI ÄGNADE JAG MIG ÅT ATT








TA EGOBILDER OCH REDIGERA TILL TUSEN TUSEN TUSEN



SAKNA CHARLOTTE SOM FÖR ÖVRIGT OCKSÅ GÅR UNDER NAMNET TEDDY



VELAT KLIPPA MIG SÅHÄR



VELAT TATUERA MIG SÅHÄR (BILDEN TOG JAG DIREKT FRÅN KÄRASTE HANNAS BLOGG.)



FÖRSÖKT HITTA PÅ NYA FRITZLSKÄMT SOM INTE HAR MED KÄLLARFRANSKA, GARDEROBER,WIENERSCHNITZLAR, POMMES FRITES ELLER NARNIA ATT GÖRA. MISSION IMPOSSIBLE.



LÄST EN FANTASTISK BOK. "JUST KIDS" AV PATTI SMITH



TÄNKT ÖVER VAD JAG GJORDE DAGEN INNAN IGÅR



TAGIT ETT BAD



DRUCKIT TE MED



EMMA!!! OCH IDA SOM TAR KORTET SÄKERT TROR JAG.

OCH SÅ HAR JAG TÄNKT TÄNKT TÄNKT PÅ ALLDELES FÖR MYCKET YTLIGHETER, BORTSETT FRÅN OVANSTÅENDE MED HÅR, TATUERINGAR OCH MIG SJÄLV. OCH SÅ HAR JAG TAGIT FARVÄL AV KÄRASTE LINN SOM ÅKER TILL SPANIEN NU I FLERA DAGAR. PUSS PUSS.

allmänt om bröllopet.


Idag vid tiden för ceremonin stod jag och ganska försiktigt målade mina ögonfransar. Jag funderade på om det verkligen var värt att gå från mitt vackra badrum ner till tv-rummet för att bänka mig vid något jag egentligen inte bryr mig särdeles mycket om. Men en liten röst sa i mitt hufvud att: "Nej, något sådant här sker ju inte varje dag, kanske är det det enda kungliga bröllop under hela din livstid, så pallra dig till tv:n!" Så jag drog ett sista tag med mascaran, skruvade ihop den, ställde den i min sminkkopp och vandrade iväg, vilket jag faktiskt inte ångrar. Inte för att jag tyckte det var god underhållning, utan för att jag inte hade kunnat uttala mig om dess tråkighet om jag inte sett det! Eller tråkigt förresten. Jag satt och skrattade minst lika mycket som en av de där vakterna i bakgrunden. Såg ni honom? Inte jag heller men jag hörde det av en god vän.



Så. Först slås jag av hur detaljerat berättarrösten beskrev kronprinsessans diadem och slöja och bla bla bla. Det kändes bra att veta att slöjan var .. belgiskt broderi och användes av...nån sofia redan något årtal.. upptäcker nu att jag inte lyssnade alls särkilt noga, men YOU GET MY POINT!



Det var ganska intressant hur långt Vickans släp var. Är det inte tungt att dra fram ett sånt där flak med tyg fäst på livet? Blir det inte smutsigt på undersidan? Eller är det små små hjul som håller sjoket uppe från golvet?

Kungen stod och vaggade lite planlöst precis innan han skulle ta sin dotter ut i gången. Han är allt en lustig filur! Speciellt lustig var han när de efter själva "tager-du-blabla"-grejen skulle sjunga psalm 201 och han förbryllat rynkade pannan och plirade med ögonen ner i psalmhäftet. Men han sjöng glatt med ändå även om han kanske inte fick rätsida på texten! Stackars bokstavsbarnet Carl Gustav.



MÄRKTE NI ATT DE INTE SA VIKTORIAS EFTERNAMN ?!?!? De sade: Tager du, bla bla victoria ingrid denne Daniel bla bla Westling? Jag undrar, om det är pga traditionerna som man inte nämner kvinanns efternamn, eller om det var för att hon är kunglig, eller för att som min lillebror sa: äh alla vet väl att hon heter Bernadotte ändå! Kanske är det så, men eftersom han är min bror är det naturens lag att jag säger emot.



När biskoparna/prästerna vände sig om började jag gapskratta. Åh vilka skojiga folk de är! Det blev inte bättre av att de allesammans hade roliga frisyrer och sa roliga saker. Deras predikan kändes konstig. Förlegad. OMODERN! Men jag antar att den var tvungen att göra det, för att monarkin och kyrkan har en helig pakt. Tyvärr var det de sa inte tillräckligt roliga för att kunna klassas som underhållning. De skulle tagit de ett steg längre, och börjat tala i tungor! De var sannerligen inte långt ifrån, och om de hade gått hela vägen, DÅ HADE DET VARIT GOD PUBLIC SERVICE, I'M TELLIN' YA!



Jag vet inte om jag är lättroad eller om Daniel verkligen såg rolig ut. Han liknade en nöjd groda. En nöjd groda med lite för tunt hår för att kunna kallas stilig. Det var lite för slickat liksom. Hittade förresten den perfekta smilisen för att beskriva hans ständiga ansiktsuttryck: :}



Haha.

:}

Ni vet att jag har rätt.

Vad var det mer jag tänkte på. Ja just det, vad som fattades på bröllopet (som jag för övrigt har problem att stafva till):

  • Präster som talade i tungor
  • Att Daniel skulle börja klia sig i armhålorna som en orangutang
  • Att Viktoria snubblade över sin ganska långa klänning
  • Eller om någon ur publiken skulle dra fram en vattenpistol och spruta på hon som sjöng så himla ljust
  • Tänk om kungen hade varit ännu roligare! Tänk om han hade .. nyst!
  • DET FATTADES ACTION!! OKEJ?!?!?
Förresten, såg ni när kungen skulle sätta sig och Silvia diskret lyfte bort sin klänning från stolen? Min lillebror sade vitsigt nog i det ögonblicket: HAHAH HON KLIAR SIG I RÖVEN!!!!!

Det tyckte jag var en hemskt tråkig kommentar, efter som det var uppenbart för var och en att så var inte fallet. Tvi på honom!!!!!!

Japp, det var det jag hade att säga om bröllopet! Som jag efter denna långa text har lite enklare att stava till! Ni vet, när jag började i rubriken högst upp allra först för flera timmar sen skrev jag såhär: allmänt om brölloppet. Sen: allmänt om bröloppet. Sen förstod jag att det är inte ett lopp och ett bröl vi pratar om, utan ett bröll och ett op!

Okej okej nu ska jag sluta. HEJDÅ.

(bilderna är från google) hihi.


i love you alice b. toklas

Photobucket

klicka på bilden. då kommer du till ett blogginlägg fullt av massa screenshots från en film called: i love you alice b. toklas, som jag hemskt gärna vill se. fan va jag vill återfödas på hippietiden.

låtar som jag tänkte att jag ville lyssna på den 15 juni

make gif

Svårare än så är det inte. Jag gick helt enkelt omkring och tänkte på dessa låtar på denna spellista under den dagen. Kanske för att de spelades helt slumpartat när jag tryckte på slumpa-låtknappen på mp3:n, eller för att jag råkade hitta den i någons finaste spotifylista, eller för att jag nynnade på den när jag satt ute i solen och målade krukor. Kanske för för att en melodi som påminde om just en av dessa låtar tycktes plinkas fram när jag kastade grus på vår stenlagna gång i trädgården. Eller för att någon hade pratat om låten på någon hemmafest någon gång. För att jag tänkte på den gången jag hånglade till just den refrängen. Eller bara för att titeln tände en liten lampa i mitt huvud när jag hörde den. Om något helt annat.

Japp, de låtarna plockade jag allt ihop som i en liten midnattsblå sidenask och pressade in i min finaste animation ovan. Så klicka på den och försök luska ut mitt liv, om du kan.






sånt som är intressant.



Idag har jag fanimej stekt. Så den blekhet ni kan skåda ovan, direktimporterad från en bildmapp signerad januarimånad, är numera ett minne blott. Det bästa med solen bortsett från att den är varm och att jag blir brun är nog att dess strålar framhäver mina finaste ärr som jag har på armbågen, vilka jag fick av en bessynnerligt vass dörr i kombination med skenande folkmassa (killarna i min förra klass). Dessa ärr petade jag upp gång på gång tills de satt där de skulle och numera ser jag ut som en av Wolverines mistresses. Jag ska nog fota dem och lägga upp på bloggen tror jag! De är för fantastiskt konstnärliga och perfekta för att bara de människor i min närhet ska få se dem, utan hela världen borde få se, dregla och avundas!

Nu ska jag avsluta mitt filosoferande kring mina mest älskade småsår och gå och lägga mig utan att borsta tänderna. Har kommit fram till att jag bara ska borsta tänderna när jag är sugen på det, för att inte förlora njutningen av att väl göra det. Det innebär inte att jag kommer borsta tänderna mer sällan, eftersom jag anser att tandborstning är någonting få stunder förunnat och borde tas tillvara på bästa sätt! Jag älskar att borsta tänderna och den enda skillnaden i mitt mintliv från och med mitt mycket tunga beslut är att jag kanske börjar borsta tänderna mer oregelbundet. Några dagar kanske bara 1 gång, andra 5 gånger. Om jag gör det varje gång och endast då jag är sugen på det. Det låter väl strålande?

Japp, som sagt skulle jag gå och lägga mig, vilket jag totalt verkar ha glömt bort. Men nu så. Har en del girltalk att genomföra med beztiz först bara. Sen ska jag vila mina utdöende hudceller mot svala lakan och mitt hufvud, ständigt dinglande av trötthet, förvirring och uttråkan ska ÄNTLIGEN få chilla på kudden. Ska bli ett bra ögonblick i mitt liv.

roligaste night of RAVE



Första måndagen på sommarlovet var ganska så fantastisk. Ellen och jag lyckades på många underliga sätt ta oss till Skövde trots missade bussar, försenade tåg och borttappade katter. Vi kom lite sent så vi missade stormningen/ravet i Ellinors rum, men det gjorde inte så hemskt mycket eftersom vi istället var och köpte kräm och snabbkaffe i en helt slumpartad ICA-butik. Sen gick vi till ett hem och festade, alltså var det hemmafest. Vi kissade tre gånger, vilket man inte ser på bilden ovanför, men om kameran hade lutats lite neråt hade ni allt sett hur nedhasade Ellens byxor var i detta ögonblick.



Fast det ser ni här istället! Åh så lycklig hon är. Att för att citera henne själv: "tänk att få sina mänskliga behov uppfyllda och sina kroppsvätskor utsläppta som tigrar ur fångenskap! VILKEN LYCKA." Det är bildtexten hon skrivit på facebook, därifrån jag snott hennes bilder hihihii



På den här bilden spelar Carl från Kavelbrokuken hönspiano och Ellen är på hest.



Här ser vi några människor i vad jag minns var en källare, som uppenbarligen inte var det, som skulle tatuera sig. Symmetriska körsbär osvosvosv



Här ser vi hur jag dricker öl/spänner mina biceps ute på en ganska rökig balkong. Det ser ut att vara dag nu när jag tittar efter. Hihi. Sen var det solnedgång.



Sen drog vi vidare för att ha rave på en fotbollsplan. Fast det var inte så rave. Förutom för myggorna förstås, som festade på våra nakna hudar.



Åkte buss till stan. Träffade en intressant soptunna.







Resten av kvällen var för fin för att kläs i ord. Vi bröt oss in på stängda caféer, fick äckliga kakor, dansade under världens största discokula utan musik, smög upp på balkonger över tysta dansgolv och skrämdes av män av nycklar, vi snodde trasiga cyklar på torget och badade i fontänen, kom in på klubb (OBSOBSOBS DET VAR 18-ÅRSGRÄNS OCH VI ÄR INTE 18!!!!), cruisade genom ett tyst resecentrum, kissade på bänkar, hittade dörren till narnia, försökte övertala ett gäng småpojkar att ge oss mat, sprang hem till tilda och åt allt som fanns (dvs spaghetti, oliver, ketchup, tonfisk, ajvar relish) och åtminstone jag tänkte att: det här kommer bara vara gott en enda gång i hela mitt liv.

Sen vaknade vi upp i en källare på en madrass, missade en buss som åkte förbi framför våra näsor, försökte lifta till stan, sprang barfota, köpte juice och var nära att missa en buss igen.

ÅH FINASTE SOMMARLOVSMÅNDAGEN HITTILLS!!!!!

titta vad katten släpat in



GOTT




Idag gjorde jag något intressant. Jag delade min kiwi på ett oklassiskt vis, nämligen inte så som på bilden ovan utan SÅHÄR. Det var fantastiskt spännande, och smakade ungefär samma men lite annorlunda på det sättet att jag kunde gröpa ur hela halvan i ett tag och sen stoppa in allt i munnen. Min mamma och pappa tittade bedrövat på mig när de såg kiwisaften som förtjust sprutade ut ur min proppfyllda mun, men jag log glatt och tänkte: det är sådant här som gör mig älskvärd.

Jag skriver alldeles för lite i min blogg. Borde verkligen berätta om allt roligt jag är med om, för ibland är allt så fantastiskt kul att jag egentligen vill berätta för hela världen men bara glömmer. Men jag har många idéer på gång, t.ex. har jag en hel novell fördigskriven i mitt hufvud, handlandes om sugrör vs. att bli vuxen. Ni kanske inte alls förstår hur den kopplingen ens skulle kunna finnas i Melodikrysset, men min hjärna är komplex och jag kan finna samband mellan allt och ännu mer. Så vänta bara. En dag GÖR JAG MAGI

citat: moa-fatamorgana.

"Att Blondinbella säger att det inte längre finns några klasser i Sverige och att alla har samma chans att komma någonstans, bara de vill. Jasså. Så en flicka som växer upp med missbrukande föräldrar, ser sin mamma bli misshandlad med en såg och sen blir våldtagen av sin farfar (ånej, han fälldes inte för det inte) och sen flyttas från fosterhem till fosterhem UTAN sina syskon som är kvar hos den missbrukande mamman har samma chans som någon som växt upp med rika föräldrar som utan några större problem än en besvärlig hud? Flickan finns förresten. Det gick inte särskilt bra för henne (efter vad jag hörde senast) - men hon får väl skylla sig själv för att hon inte ville tillräckligt mycket."

"Att människor dömer missbrukare så hårt för att de inte kan sluta knarka medan de själv inte lyckas sluta med kakor till eftermiddagskaffet."

"Att killar som har det svårt får mer hjälp än tjejer eftersom att de är ute på stan och förstör saker. Tjejerna sitter inne på sitt rum och skär sig. Så länge de inte skriker så stör de ju ingen."

"Att det första man kommenterar hos en kvinna med åsikter är hennes utseende eller hennes kläder."

LÄS HELA INLÄGGET HÄR

det är inte lätt när man bara har halva ögonbryn




charlotte och jag på shoppingtur/resecentrum/buss






facebook SO FUNNY


pucko pannkaka sylt


borde verkligen ha med mig kameran oftare till alla partyn som är jämt









CHILLAR SÖNDER

jag älskar livet just nu, det är så SOFT OCH SÅ NICE OCH SÅ CHIIIIIIIIILLLLLIDILLLIIIII
det är bara lugnt, fridfullt och helt jävla harmoni i själen
för studenterna sitter på lunchrasten och dricker öl ute på gräsmattan
min finaste naturklass skålar i glass för att vårt sista matteprov är genomfört
det tog tre timmar
många paket dextrosol
och fruktansvärt mycket tankeverksamhet
MEN NU SKA MIN ALLDELES FÖR SÖNDERTRASADE AXEL VILA FRÅN MORDISKA BÖCKERS TYNGD I TRE MÅNADER
ÄNTLIOGEN SKA DEN FÅ LÄKA

om mitt liv vore en glass, hade det varit en ljusgul med massa luft i, så att den påminde om söta moln som samtidigt inte var för söta, för jag hatar för söt glass. sån där som är så söt att det gör ont i halsen, det är nog det värsta som finns. man sitter där i solen och tror att livet är bra med sin smältande lite rinnande glass i handen, och sen visar det sig att det enda den vill är att göra livet surt för en. surt fast sött i halsen då.

det var väl bara det jag skulle säga tror jag.

jo, jag har färgat håret också. såklart kommer jag ta bilder på det i sinom tid

imorgon är det grillfest

idag var första gånge på MÅNADER jag var hemma en fredag

kändes konstigt men skönt ändå

och förresten, <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

torkan




förstår ni vilket fantastiskt verktyg en sax kan vara? jag är så himla klyftig.

RSS 2.0