citat: moa-fatamorgana.

"Att Blondinbella säger att det inte längre finns några klasser i Sverige och att alla har samma chans att komma någonstans, bara de vill. Jasså. Så en flicka som växer upp med missbrukande föräldrar, ser sin mamma bli misshandlad med en såg och sen blir våldtagen av sin farfar (ånej, han fälldes inte för det inte) och sen flyttas från fosterhem till fosterhem UTAN sina syskon som är kvar hos den missbrukande mamman har samma chans som någon som växt upp med rika föräldrar som utan några större problem än en besvärlig hud? Flickan finns förresten. Det gick inte särskilt bra för henne (efter vad jag hörde senast) - men hon får väl skylla sig själv för att hon inte ville tillräckligt mycket."

"Att människor dömer missbrukare så hårt för att de inte kan sluta knarka medan de själv inte lyckas sluta med kakor till eftermiddagskaffet."

"Att killar som har det svårt får mer hjälp än tjejer eftersom att de är ute på stan och förstör saker. Tjejerna sitter inne på sitt rum och skär sig. Så länge de inte skriker så stör de ju ingen."

"Att det första man kommenterar hos en kvinna med åsikter är hennes utseende eller hennes kläder."

LÄS HELA INLÄGGET HÄR

Kommentarer
Postat av: sara

svar: ja, det finns inte mycket som är vackrare än vättern! vilken mysig blogg du har!

2010-06-13 @ 16:51:25
URL: http://cleavage.blogg.se/
Postat av: bella

det är så märkligt det där. märkligt och helt och hållet förfärligt

2010-06-13 @ 19:37:12
URL: http://thirteenseven.blogg.se/

Tell me:

Mr/Mrs..?
Remember me, please.

Mail (our secret):

My home:

Note:

Trackback
RSS 2.0