det första jag skrev till min blogg, någon gång i september 2009l


han slår in huvudet i plastfolie. så att ögonfransarna trycks upp mot den vitgenomskinliga hinnan och skinnet pressas till rosa grishud. håret lägger sig som tentakler kring skallen och krälar över ansiktet, mot halsen och nacken, sticker ut under folien som fingrar ur jorden. hjärnslangarna täpps igen.

tunnlar. ska han känna samhörighet med de andra? täckta av hinnor, precis som honom. några drar och sliter i plasten, men det hjälper inte. han kan inte andas. har slutat andas för längesen. det behövs inte, för han är en av dom.

så blir det mörkt. ingen ser. han slår huvudet mot väggen. hårt och explosivt. klöser med naglarna. river och biter. ett hål. en reva. håret är fuktigt av kondens och ansiktet uppblött och mosigt. han somnar. tänker att imorgon förändrar han världen.

något av det finaste.

Fifty People, One Question: London from Fifty People, One Question on Vimeo.


idag klippte jag sönder mina spetsleggins helt enkelt.




en skogspromenad.



bunnies <3






ATT NIOTILLFEMMA!!!!! SLUTA!!!!!

(är uppenbarligen schizofren, eller så har jag dubbelmoral, eller bara självkritisk, titta några inlägg längre ner så förstår du.)

DEPPAR SÖNDER



Ur reklamfilmen Thomas Edison ansåg vara nödvändig för att bevisa styrkan i hans likström.




Från en av skaparna till "Stampa med Leroy". Vem hade kunnat ana.

pimp your myspace

Googles svar på:
"djurförsök"
"animal testing"
"djurrättsalliansen"
"djurplågeri"
"grisindustri"

och

"Elephant hanging"



Avrättning av elefant som attackerat sin skötare. Att skötaren innan händelsen matat henne med cigarettfimpar togs tydligen ingen häsnyn till i den ev. rättegång som hölls. Jag hoppas verkligen att elefantens straff verkade avskräckande på alla andra misshandlade cirkusdjur.


citerat: nina björk



ur "Under det rosa täcket": Av att läsa veckopress på nittiotalet har jag lärt mig följande: mitt hår ska vårdas med speciella produkter, mina ögonbryn plockas, mina ögonfransar färgas, mina kinder ska se smalare ut med hjälp av rouge, min hals ska gymnastiseras, mina bröst tränas, mina bröstvårtor färgas, mina armhålor rakas, min mage bantas, min stjärt höjas med hjälp av övningar, mina lår behandlas mot celluliter, min bikinilinje ska rakas, min hud på knäna bli mjuk av salvor, mina ben rakas, mina fötter smörjas, mina tånaglar målas."

TR00 DAT

det är vad vi gör för att förvandlas till Kvinnor som bestämmer hur många ragg vi får på facebook/festen/skolan. Det är så himla mycket jag gör så ofta, utan att ens tänka på som egentligen är himla konstigt. pyntar min kropp med konstiga ting, avlägsnar sånt som anses konstigt men egentligen faktiskt SKA vara där, försöker forma den till något jag lärt mig är vackert, sexigt, tilldragande. Tänker att jag gör det för min egen skull. Ju snyggare = ju fler ligg = ju mer tillfredställd är jag = lättare att koncentrera sig = bättre betyg = BRA LIV!!!

Det kallas prostution med betyg som enda vinst. Eller jag kan ju låtsas att det är kärnan och inte ffruktköttet jag vill ha. VILL HA DIG DIG DIG DIG DIG
ÄR TRÖTT, SKRIVER SMÖRJA. NOM NOM NOM NOM SMVIIIIIIII

ett modelejon rawrrr



bara så att ni vet är den sista bilden superoseriös. en sån där poser är jag inte ett dugg. oavsett allt, ska jag klippa ett gräs nu. ville bara säga att det är tufft med höga underbyxor, färgfläckar på jeansen och rödvin på skjortan. och att visa hela bh:n såklart. men det är trendigt med bustiers har jag sett på modebloggar. ännu trendigare är det nog att posera sexigt på bilder. så jeefla hettttt

medvetenheten om meningslösheten och förnekandet av den.


charlottes kaniner!






random grillat










kaninfest

pimp myspace with Gickr


BADKARSPOP



egentligen borde jag dödförklara min blogg

fast det orkar jag inte.

men jag har så himla mycket annat för mig. ja ojojoj, tro mig jag är en upptagen människa! och min tid är mycket dyrbar! men å andra sidan, ibland måste jag kötta ut mig själv här, även om det inte är så ofta längre. när min blogg hade sin storhetstid, låg mina betyg och gosade längst ner i en uttorkande dal, och det är ju deppigt för dem, och när jag tänker efter är ju det deppigt för mig också, eftersom betygen påverkar vad jag kommer studera, vilket avgör mitt yrke, min lön, min framtida umgängeskrets och antagligen mitt val av ev. partner.

på så sätt spelar ju betygen inte så stor roll. de gör ju inte så stor inverkan på mitt liv ändå. bara lite. känns gött (Y)

ett ödehus jaha











vackraste jävla kvällen






vi satt i en lada. totalt övergiven. golvet vi hade brett ut vårt numera rödvinsfläckiga lakan på höll på att gå sönde roch hade redan stora hål som ledde ner i avgrunden. likt pirater besegrade vi hålen genom att gå över tjocka träplankor när vi skulle gå och kissa. ur en liten bärbar högtalare med sprakande ljudkvalité spelades musik utan röster. emma hade klänning med sptestygsarmar från hennes goth-period, mikael basker och jag prinsessklänning. vi bara tittade på varandra, kände en sån jävla harmoni och balans i hela jävla atmosfären och bara andades. vi kunde se solnedgången genom springor i väggen. när klockan slog midnatt cyklade vi hem. tänk att den där fantastiska ladan bara ligger några kilometer från mitt hus. aldrig har jag festat hemmavid förut.


mm



kanske hinner jag plugga och tvätta mitt 8 dagarssmutsiga hår idag

vad som händer nu


tog en spontanpromenad med mikael och

emma förut. vi besökte ett ödehus och en lada hundra meter längre bort

snart är det natt och då går vi tillbaka. denna gång klädda i spets och kostym med ett glas rödvin i handen. ni får väl se.

mischa 07.05





bilder jag tog härommorgonen innan jag sprang till bussen. satans att jag nästan alltid missar den, alltid är det något som gör att jag inte hinner! antingen ska jag fota en fin katt i morgonljus, hitta mitt busskort, borsta tänderna eller hitta mina strumpor. mina finaste!

igår kväll stod en kompis och jag värdinna för en ganska excellent födelsedagsfest. på sätt och vis var den lite dräggig i och med att det bara va inhemsk befolkning på den, att musiken som spelades var gräslig eftersom jag inte tilläts stå vid spakarna, att några drack harry boy och att öldrickande unga gubbar satt och muttrade "bögjävel" åt vår inhyrda mansstrippa.

bortsett från det var det jävligt roligt. kan hända att ajg lägger upp lite saftiga bilder för er att kika på. ska nog vila en stund nu. med tre timmars sömn i kroppen är man inte ett rätt jag.

snälla freja






EN SNÄLL LISTA OM MYSPACE

tja!

är du uttråkad?

jag också.

sugen på ny musik? DÅ HAR JAG TIPSEN TILL DIG!!

1. u like hip hop? klicka på bilden. jag rekommenderar låten HOJTA. Denna grupp på två personer, called Centralskolan, låter i varje fall i denna låten ganska mycket som maskinen. WE LIKE

2. Förmodligen har du redan hört talas om Armand Mirpour. Det vore inte konstigt eftersom han är förjäkla bra och förjäkla snygg dessutom. Lyssna på Guards guards, så fortstår du.

3. Sen vill jag tipsa om några inte alls lika kända. Super Hot Giant Alien.  Jag fick nys om dem via en tjej på min skola som har gjort ett projektarbete i form av en "livebandskväll" där hon dragit dit lite trevliga lokala unga musiker. Dock kommer det vara 18-årsgräns på spelningen. Jag är så sur för jag vill verkligen, VERKLIGEN höra låten I loved you for a very long time live. Den är underbart trevlig ändå.






NÅGOT OM MIN STRÄVAN ATT KLÄTTrA

klättra
sparka nedåt och slicka uppåt
jag pratar om de dimmiga människor som verkar så jävla lyckliga tillsammans där
några steg högre upp än på mitt eget dammiga, breda och alldeles oknarriga trappsteg
de skrattar så jävla högt och älskar varandra alldeles för jävla mycket för att jag skulle kunna vara nöjd med min plats
för jag tror alltid, att jag är lite bättre än alla andra och förtjänar alltid lite mer än alla vanliga människor

för jag är så jävla unik förstår ni. jag vill att alla ska SE OCH HÖRA MIG SÅ ALLA FÖRSTÅR ATT DET ÄR BARA MIG NI SKA ÄLSKA OKEJ

varför jag älskar robert



för att vi i en och samma konversation kan prata om både glee, armhålehår och dessutom skicka fina låtar till varandra! plus att robert ganska ofta ger mig hårbottenmassage när vi ser på film på engelskan och att jag får sova med huvudet i hans knä när jag är trött på morgonen. vi är så söta <3 sen älskar jag honom lite grann ochså för att han ska spraytanna sig nästa vecka så att han är fin när han ska på SM nästnästa vecka. han är så söt. <3

åhhhh DÖR SÅ BRA


idag var jag ganska söt när jag var ute och åkte moppe. hälsade på emma och sånt gjorde jag. pusspuss.




asså grönskan tar aldrig slut <3<3

den här söndagen är perfekt. jag älskar den här söndagen. det är den bästa söndagen i mitt liv på länge! I alla fall vad jag kommer ihåg.

Ska jag berätta varför den är fantastisk?
  • Först av allt sov jag gött och gick upp redan halv tio på morgonen. Helt extremt.
  • Sen stekte jag ett ägg, gjorde smoothie som jag toppade med jordgubbar, och efter det la jag ägget på en macka och sprutade på massa ketchup. Plus att jag stekte mackan innan i stekflottet som var kvar efter ägget.
  • Efter det drack jag kaffe ute i solen
  • Då jag är en snäll dotter, staplade jag dessutom ved i en timma.
  • Sen sprang jag!
  • Och tränade upp mina redan ganska saftiga biceps/triceps samt magmuskler med hjälp av hantlar samt egen tyngd.
  • Sen pluggade jag!
  • Sen umgicks jag med två kompisar!
  • Sen åkte jag hem med min moppe!
  • Jag var trevlig hela tiden!
  • Nu ska jag plugga mera!

idag var jag ganska söt när jag var ute och tränade. sprang och sånt gjorde jag. pusspuss.





ser ni hur det gröna alldeles spirar omkring mig? åh jag älskar vädret denna dag <33<<33<3<33<3<3<<3<3

valborg alltså


Om man söker på valborg på google, kommer denna ganska otippade bild upp

Igår kväll firade jag valborg. Jag tror inte att jag har gjort det förut, så det var spännande. Saker jag funderade på innan valborg var: Om det var valborg för att kungen fyller år, eller om kungen fyllde år för att det var valborg, eller om kungens mamma bara råkade klämma ut en man med tunn hårväxt och dyslexi en valborgsmässoafton för 64 år sedan.
Senare under dagen förhörde jag mig om saken och fick sluta mig till det sistnämnda. En annan spännade sak jag funderade på var om valborg är överskattat, eller inte. Jag är osäker på varför man firar valborg, men jag antar att det är för att hylla våren eller liknande. På så sätt är det en vacker tanke och verkligen någonting att fira. Därför bestämde jag mig för att strunta i om valborg är bra eller dåligt eftersom jag gillar våren, jag gillar stora eldar och jag gillar att festa. Vad kan gå fel?

ungefär såhär såg jag ut igår kväll när jag kissade på en åker. Bortsett från att jag antagligen hade ett ganska fånigt uttryck i ansiktet som betydde "åh vad jag är nöjd nu".

Förutom att nästan allt gick fel innan det roliga ens börjat, gick allt bra. Jag hade roligt, jag gjorde så att alla andra hade roligt åt mig (det är min specialkvalité, jag är superb på att roa människor, oavsett min promillehalt är jag alltid det.), jag lärde känna nya människor (till och med från andra länder!), såg två vårbrasor tändas samt slapp gå någonting eftersom jag mestadels drog nytta av andras pakethållare. Då är jag nöjd. Bara jag slipper använda fötterna för att ha roligt. Fast det var ju inte sant alls, för ibland när jag dansar rör jag på fötterna, och det är ju roligt. Så vi stryker det där sista. Men bara mentalt, det kan få stå kvar i verkligheten för att ni ska ha något att läsa om.

Bilden hittade jag på google när jag sökte på "fulla ungdomar"

Jag undrar om jag borde berätta några smaskiga historier jag har på lager från igår. För i min stad, som i alla andra städer, finns det ofta smaskiga historier att berätta efter alkoholens inverkan. Om någon säger nej tack till flaskan kan man berätta en smaskig historia om det också förresten. Det finns alltid någon smaskig historia!

Dock tror jag inte att jag ska berätta någonting om vad jag EGENTLIGEN gjorde igår kväll. Det räcker att jag pratar om saken rent allmänt då jag värnar om mitt och för guds skull andras privatliv. Men jag kan avslöja att jag var så jävla punk. Tuffast av ALLA i hela Mariestad.

Idag har jag ätit sallad, sockermunkar och en macka till frukost. Eftersom jag inte var hemma kunmde jag inte äta mitt vanliga 7 minuters-kokta ägg, min nyfixade smoothie och mina två fullkornmackor med smör, ost och gurka. Det var lite distraherande men jag funderar på att äta det till kvällsmat istället. Det vore ganska kul. Att äta frukost till kvällsmat. Som Michael Cera gör i Juno! Hans mamma säger att han gillar det i varje fall, så jag litar på henne.

På vårmarknaden köpte min mamma munkar. Det var gott men jag mådde jättedåligt efteråt. Inte mentalt, eftersom jag inte har minsta tillstymmelse till ätstörning. Jag är alldeles för nöjd med mig själv för det. Jag är min favoritmänniska i hela världen <3 fast samtidigt den människa jag stör mig på mest, men det är inte speciellt konstigt med tanke på att jag måste umgås med mig själv JÄMT! Då är det lätt hänt att jag stör mig på mina irriterande små egenheter och brister i mitt beteende mot djur och natur.

Jag älskar att prata om mig själv. Kanske är jag lite full fortfarande.


Såhär känner jag mig just nu.

RSS 2.0