roligaste night of RAVE



Första måndagen på sommarlovet var ganska så fantastisk. Ellen och jag lyckades på många underliga sätt ta oss till Skövde trots missade bussar, försenade tåg och borttappade katter. Vi kom lite sent så vi missade stormningen/ravet i Ellinors rum, men det gjorde inte så hemskt mycket eftersom vi istället var och köpte kräm och snabbkaffe i en helt slumpartad ICA-butik. Sen gick vi till ett hem och festade, alltså var det hemmafest. Vi kissade tre gånger, vilket man inte ser på bilden ovanför, men om kameran hade lutats lite neråt hade ni allt sett hur nedhasade Ellens byxor var i detta ögonblick.



Fast det ser ni här istället! Åh så lycklig hon är. Att för att citera henne själv: "tänk att få sina mänskliga behov uppfyllda och sina kroppsvätskor utsläppta som tigrar ur fångenskap! VILKEN LYCKA." Det är bildtexten hon skrivit på facebook, därifrån jag snott hennes bilder hihihii



På den här bilden spelar Carl från Kavelbrokuken hönspiano och Ellen är på hest.



Här ser vi några människor i vad jag minns var en källare, som uppenbarligen inte var det, som skulle tatuera sig. Symmetriska körsbär osvosvosv



Här ser vi hur jag dricker öl/spänner mina biceps ute på en ganska rökig balkong. Det ser ut att vara dag nu när jag tittar efter. Hihi. Sen var det solnedgång.



Sen drog vi vidare för att ha rave på en fotbollsplan. Fast det var inte så rave. Förutom för myggorna förstås, som festade på våra nakna hudar.



Åkte buss till stan. Träffade en intressant soptunna.







Resten av kvällen var för fin för att kläs i ord. Vi bröt oss in på stängda caféer, fick äckliga kakor, dansade under världens största discokula utan musik, smög upp på balkonger över tysta dansgolv och skrämdes av män av nycklar, vi snodde trasiga cyklar på torget och badade i fontänen, kom in på klubb (OBSOBSOBS DET VAR 18-ÅRSGRÄNS OCH VI ÄR INTE 18!!!!), cruisade genom ett tyst resecentrum, kissade på bänkar, hittade dörren till narnia, försökte övertala ett gäng småpojkar att ge oss mat, sprang hem till tilda och åt allt som fanns (dvs spaghetti, oliver, ketchup, tonfisk, ajvar relish) och åtminstone jag tänkte att: det här kommer bara vara gott en enda gång i hela mitt liv.

Sen vaknade vi upp i en källare på en madrass, missade en buss som åkte förbi framför våra näsor, försökte lifta till stan, sprang barfota, köpte juice och var nära att missa en buss igen.

ÅH FINASTE SOMMARLOVSMÅNDAGEN HITTILLS!!!!!

Kommentarer
Postat av: Lotta

åh! tack, jag blir så glad!

2010-06-17 @ 01:23:37
URL: http://enlitenlotta.blogg.se/
Postat av: Hanna

Aah, amazing!

2010-06-17 @ 09:02:27
URL: http://helh.blogspot.com
Postat av: bella

åhh vad fint!! jag vill göra alt det där! låter så himla härligt! förresten vilken stad bor du i?

2010-06-17 @ 11:43:50
URL: http://thirteenseven.blogg.se/
Postat av: Rosita

Haha underbart!

2010-06-17 @ 12:34:26
URL: http://fewlix.blogg.se/
Postat av: maja.

åh tack du!

2010-06-17 @ 13:00:33
URL: http://maajis.blogg.se/
Postat av: therese

haha vad fantastiskt det låter!

2010-06-17 @ 23:00:19
URL: http://massafinarosetter.blogg.se/
Postat av: Sara

härligt!

2010-06-20 @ 12:09:10
URL: http://faeria.blogg.se/

Tell me:

Mr/Mrs..?
Remember me, please.

Mail (our secret):

My home:

Note:

Trackback
RSS 2.0