var man kan va

Ni kanske minns att jag igår berättade om att jag skulle åka till storstan för lite shopping! Och ni kanske också kommer ihåg att jag var alldeles extremt exalterad över att jag skulle köpa en ny sovsäck. Vilket jag faktiskt gjorde. Jag är så nöjd. Efter en stunds överläggning med en engagerad expedit (manlig och sportig) kom vi fram till ett gemensamt beslut att köpa en alldeles speciellt fin säck, lite dyr men helt klart värd pengarna. Med en alldeles lagom komforttemperatur och extra litet format och lite finare märke, vann den mitt hjärta och jag gick nöjd ut ur butiken trots att den var right-zipped, jag som är vänsterhänt skulle egenttligen behöva dragkedjan på vänster sida, men vad gör väl det, jag är bra på höger också! Och förresten, bara för att bevisa storheten i säckens litenhet tog jag en bild där man enkelt kan jämföra storleken:

Egentligen kanske inte Toulouse är en bra katt att jämföra med, pga av den oproportionerlighet han har i kroppen  tack vare en smula inavel, svält och föräldralöshet. För att vara snäll tog jag dock bilden ur en för honom fördelaktig vinkel, så att hans annars orimligt lilla hufvud faktiskt ser normalt ut. Skälet till att jag knäppte bilden när han blundade förresten, är för att inte hela världen ska se hur rolig en skelögd katt egentligen ser ut.

Åter till ämnet.

Något annat födelaktigt med mina nya säck (<3) är att jag fick 20% rabatt på den! Jag har ingen aning om varför, men hufvudsaken var att jag fick lite pengar över. Så mycket lite pengar att jag bestämde mig för att gå till naturkompaniet för att hitta något praktiskt men onödvändigt i evigheten. Först tittade jag på intressanta tillbehör till trangiakök, spännande ihopfällbara plastbestick, matkåsor, liggunderlag med värmealstrande kanaler, mygghattar i revolutionerande designer, men när jag bakom diverse olika kuddar som kunde blåsa upp sig själv (!!) hittade en KANOTSTOL var jag tvungen att köpa den. Den är så fantastisk. Såhär ser den ut:

Det finns tusentals anledningar till att köpa en sådan här. Inte bara det att det inte väger mycket alls, att den har praktiska handtag, att den tar lite plats och att den har en ficka på baksidan kan man dessutom sitta på en mängd fascinerande ställen med den. Ställen man kanske inte sitter på vanligtvis! T.ex:

Man kan sitta på ställen man inte vill sitta på utan skydd!

Man kan sitta högst upp på buggnadsställningar och titta ut över sitt kungadöme!

Man kan sätta sig och vila när man klipper gräset!

Här ser vi även hur jag lyckats överbrygga den naturliga klyftan mellan mig och mina föräldrar med hjälp av min fantastiska stol! Jag kan känna mig trygg för att jag vet att pappa inte sågat av benen på den trästol jag annars sitter på, och mamma och pappa kan på ett avslappnat sätt se hur deras roll som översittare omsätts i praktiken.

Här kan man va!

Här kan man va! (anledningen till den diskreta censureringen av mitt ansikte är enkel: jag såg om möjligt ännu mer förståndshandikappad ut än vanligt)

Bara för att jag på ett mystiskt sätt har ramlat på den här bilden innebär inte det att stolen inte är stabil! Tvärtom! Två bilder nedanför den här texten kan man se ett tydligt exempel på hur stadig den är!


Här har ni det tydliga exemplet! På fotot har jag använt mig av de reglerbara remmarna och fällt ut stolen till något som mest av allt liknar en liggstol, och kan med hjälp av den fascinerat studera en blomma jag aldrig hade kunnat studera på samma sätt om jag inte hade legat balanserandes på en sten. Allt det här kan stolen hjälpa mig med!

Jag älskar min kanotstol. Den är min enda vän. Nej förresten, en av två. (sovsäcken<3). Jag älskar den faktiskt så mycket att jag utser mig själv till förmyndare över den och bestämmer att den inte får följa med till emmaboda, ty den har inte livsförsäkring om den skulle råka komma bort eller bli våldtagen och mördad.

Så kläm i och sjung scoutsången med mig, den är mitt hjärtas visa såhär i sommartider.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Hahaha detta är ett av de härligaste inläggen jag läst på år och dar! UNDERBART! (Och ja, jag läste alltihop!)

Ska hålla utkik efter denna utomordentliga kanotstol på Emmaboda. Och isåfall ta några obligatoriska paparazzibilder. Går ju inte att låta bli när den är så stilig.

2010-07-20 @ 22:18:28
URL: http://cargohold.blogg.se/
Postat av: Sofia

Du är så himla söt. :)

2010-07-21 @ 11:29:14
URL: http://www.implodanter.blogspot.com
Postat av: johanna

åhh. en sån där stol vill jag också ha!!

du skriver otroligt bra, hahha. i love it!

2010-07-21 @ 12:36:33
URL: http://knownasme.blogg.se/
Postat av: josefine

fin blogg!

2010-07-21 @ 15:50:58
URL: http://clemmis.blogg.se/
Postat av: ifranks

så härliga bilder

2010-07-22 @ 11:09:54
URL: http://ifranks.blogg.se/
Postat av: m

grymt att du gillar den, tack!

2010-07-22 @ 12:53:07
URL: http://comewithmetohelsinki.blogspot.com
Postat av: Moa

din blogg=fin

2010-07-22 @ 15:38:19
URL: http://moalidstrm.blogspot.com
Postat av: Camilla Andersson

hhahahh <3

2010-07-23 @ 10:33:10
URL: http://camillalola.blogg.se/
Postat av: angelica

HAHAHAHA dör <3

2010-07-27 @ 09:24:50
URL: http://indianchief.blogg.se/
Postat av: elin marnfeldt

hhashahahahahhah JAG DÖR!! :D

2010-08-04 @ 14:19:15
URL: http://marnfeldt.blogg.se/
Postat av: ellen

hahahah, åh. så fint inlägg :D

2010-08-07 @ 21:25:28
URL: http://boomboombang.blogg.se/
Postat av: Puzzled?

Haha har läst din blogg ett tag och dina inlägg är fina/annorlunda/inspirerande osv osv men det här är nog det roligaste blogginlägget jag läst, någonsin :) Förgyllde verkligen min dag! (och jag måste ha en sån stol)

2010-08-22 @ 21:19:47
URL: http://helloiampuzzled.blogspot.com

Tell me:

Mr/Mrs..?
Remember me, please.

Mail (our secret):

My home:

Note:

Trackback
RSS 2.0